keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Palkkapäivä

Los Angelesin maratonin voitti Kenian Wesley Korir reittiennätysajalla 2.08.24. Jamppahan on samainen, joka pisteli debyyttimarallaan Chicagossa neljänneksi nopeinta vauhtia viime syksynä. Hän vain meinasi jäädä palkintorahoitta kun juoksi massalähdön mukana... No, maanantaina hän kuitenkin nettosi 160 000 taalaa ja auton. Upea anekdootti Korirista:
On Sunday (24) having bought his usual pair of tuna sandwiches planning to eat one that night and then one after the race on Monday, on exiting the shop and seeing a homeless woman asking for help he gave her one of the sandwiches, and ate the other.

Suomalaisittain osallistujamäärältään suurin maraton eli Tukholma juostaan lauantaina. Tapahtumaan on ilmoittautunut ennätysmäärä juoksijoita, peräti 18 736, joista 5026 Suomesta. Kotimaisista karpaaseista kovimpia lienevät: Marko Vaittinen, Arto Perttilä, Johan Ehrs, Harri Nissinen ja Mika Ekonen. Maratonharjoittelunsa palkkapäivää viettävät myös mm. Jukka Tammisuo, Ilkka Äyräväinen, Kristian Jäger ja monet muut. Tsemppiä vaan kaikille! Tukholma on mahtava tapahtuma! Maratonia voi seurata suorana intternetistä.

Euroopan ratasirkus alkaa pikku hiljaa käynnistyä. Maanantaina käydään Hengelon gp-kisat. Kisojen kohokohdaksi on kaavailtu Hailen tunnin juoksun ME-koetta. Kovaa syrjää löytyy myös muista starteista, mm. tonttufemmalla Kenny B ja Jukka Keskisalo kolmentonnin esteissä. Kisat näkyvät jälkilähetyksenä Urheilukanavalta klo. 21.00 alkaen. Lähtölistat

Fam on olevinaan niin raggaria... Mikä ylipäätään on juoksijan stereotypia?

Lehtinen lähtee kauteen sileiden matkojen kautta

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei taida Lehtinen ylittää ainuttakaan estettä tälläkään kaudella.

On semmoinen kirous päällä.
Veikkaan ma...

moguli kirjoitti...

Onhan siinä jo eräänlainen este ylitetty, kun on vaivojen jälkeen palannut kilpailuihin mukaan. Pois siis pessimismi ja negatiivisuus! Eiköhän Johanna esteissä nähdä.

Tsemppiä vaan nopeammalle Lehtiselle!