sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Jouluvisa ratkennut

Kiitos osallistumisesta! Vastauksista huomasi, että jouluvisaamme oli pohdittu ihan perusteellisesti, sen verran hyviä arvauksia tuli. Monet veikkasivat tossujen kuuluvan ystävälleni Verdelle, ja taisipa jokunen luulla ko. kenkämallin olevan Asics DS Trainer. Kumpainenkin olettamus osui kuitenkin vinoon.

Kuva on lainaus tuoreimman Athletics Weeklyn jutusta, joka käsitteli huippufysioterapeutti Gerard Hartmannin vierailua Etiopiaan. Hartmann on tunnettu mm. Paula Radcliffen ja Kelly Holmesin fysiona. Tällä kertaa mestarin apua kaipasivat Etiopian huippujuoksijat.

"This incredible athlete had a problem. She had brought a pair of her running shoes, but two large chunks were missing from the soles of her shoes as if they had been bitten off by a dog. "How many miles have you run in these shoes?" Hartmann asks. "I have worn them just once for a 15km run" she replied."

Tossut kuuluivat siis Tirunesh Dibaballe ja popot ovat mallia Mizuno Wave Spacer RS3.


Vähemmästäkin kengät hajoaa :) Kannattaisi Tiruneshin varmaankin jättää juoksut lajiin paremmin soveltuville yksilöille. Eihän siitä mitään tule, kun noin raskaalla tyylillä yrittää ruhoaan liikuttaa - onhan sitä elopainoakin peräti 44 kiloa. Juoksutekniikka on myös mitä sattuu ja jalat lenkottavat suuntaan jos toiseen. Ei ihme, että tossut eivät käytössä kestä.


Kun yhtään oikeata vastausta ei tullut, suoritettiin arvonta kaikkien vastanneiden kesken. Arvonnassa käytettiin perinteistä nimilaput pipoon -menetelmää ja onnettareksi valjastettiin naapurin "Zak Dingle look-alike" -setä. Rasia Fazerin suklaata lähtee nimimerkille JaHa, joka osallistui kisaan viime tipassa. Kyllä kannatti osallistua!



Pia Sundstedt haastattelu
Olympiakultamitalisti Calvin Harrison on nykyään koditon

7 kommenttia:

jaha kirjoitti...

Ai, mää vai... kiitos, kiitos!
Kyllä tosiaan kannatti osallistua. :)

moguli kirjoitti...

Jåå-å. Onnistuuko palkinnon luovutus tiistaina messuhallissa?

jaha kirjoitti...

Kyl onnistuu. Voinpahan keskittyä rusinoiden mussutukseen, jos ei juoksu maistu. :)

Anonyymi kirjoitti...

Loistava kilpailu!
Joulun paras...

Treen Kipkurui!

Kiitos. Tosin Saava-Peten Puumathan ne kuvassa oli!

Santta kirjoitti...

Kiitos hauskasta kilpailusta ja onneksi minä en voittanut, kun en juoksemaankaan pysty :)

moguli kirjoitti...

Voittosuklaat jaettu tänään Pirkkahallissa JaHalle todistajien läsnäollessa :) Onnea vielä kerran!

jaha kirjoitti...

Kiitoksia, hyvää on! :)
Iloinen yllätys oli vielä se, että voitto olikin maukasta ja laadukasta fazerin suklaakonvehtia. Mä kun olin jostain omassa pienessä päässäni keksinyt, että voitin laatikollisen suklaarusinoita. :)