perjantai 18. joulukuuta 2009

Jouluvisa

Kerro, kenen kengät ovat kuvassa. Ensimmäinen oikein vastannut voittaa aimo annoksen Takalan Miikan tankkausravintoa - rasiallisen suklaata. Mikäli oikeata vastausta ei tule, arvotaan palkinto kaikkien vastanneiden kesken. Vastauksen voi jättää vaikkapa nimimerkillä kommentteihin sunnuntaihin 20.12 klo 14 mennessä, minkä jälkeen pyydän voittajaa jättämään yhteystietonsa mun meiliin, jotta saadaan paketti pukinkonttiin :)



14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Petri Saavalaisen Puumat nuo on!

t. Treen Kipkurui

Anna-Mari kirjoitti...

Pystyn vaan sanomaan, että omat ds-trainerini ja gt-2130:ni olivat aika samassa jamassa, kun heitin ne roskiin edellispäivänä. Tsemppiä vaan tollekin vasemmassa jalassa korostuvalla sivurullaukselle. Sit kun tulee vammoja, niin multa voi kysellä. T: nimim. kantapään kautta, ei vaan päkiällä. ;D

Santta kirjoitti...

Veikkaan, että Nissisen Harrin kengät on kyseessä!

Anonyymi kirjoitti...

Oisko Mogulin omat tossut?

-Imyynona

Anonyymi kirjoitti...

esteori Teppo?

Nukku-Matti

muta kirjoitti...

Heitetään Hemmilä

Skylark kirjoitti...

Länkisääri Tepon supinaatiolla tuollainen vois olla mahdollista :P

Anonyymi kirjoitti...

Haile!

Sanoo Ste

Anonyymi kirjoitti...

Verden tossut!

Arvaaja kirjoitti...

Radcliffe juoksee paljon. Ollut vammoja jalkaterässä. Varvas leikattiin ja askellus muuttui. Nyt on mamma vetänyt pää nyökytellen niin pitkän ja kovan lenkin, että meni tossuista anturat tohjoksi.

Carlos kirjoitti...

Oliskos Karran Tommin tennarit.....

Miika Takala kirjoitti...

"Huru" Huhtalan!

Veterano kirjoitti...

Verdehän se. Luovutan pääpalkinnon mielelläni ekalle Verden veikkaajalle, mutta ottaisin osan kunniasta kuitenkin perustelemalla: Vain intohimoineen taiteilija pystyy tekemään Asicseille noin. Jälki osoittaa myös, että sponsorisopimusta ei ole minkään tossuvalmistajan kanssa.

jaha kirjoitti...

Verdeähän tuohon tekis mieli tarjota, mutta kun ei sillä enää ole mahdollisuutta voittaa niin rakennellaanpa ajatusta siihen suuntaan, että matollahan nuo on täytynyt hioa tuohon kuntoon.
Ja matostahan tuli sitten mieleen trainIC.