lauantai 6. helmikuuta 2010

Tähtien kisat

Vaikka messukeskuksesta poistuessamme kaiuttimista kajahti Eppujen Murheellisten laulujen maa, eivät Tähtien kisat kokonaisuudessaan aivan murheelliset olleet, joskaan eivät kyllä loisteliaatkaan. Kotimaisittain suurimpien nimien Evilän ja Keskisalon poisjäänti toki latisti fiilistä, mutta yleisön onneksi nuoret naiset intoutuivat aivan mahtaviin tuloksiin.

Naisten 60 metrin aidoissa Nooralotta Neziri juoksi ikäryhmässään kansainvälisesti kovan tuloksen 8,22.
Karin Storbacka saapui juuri Etelä-Afrikan leiriltä. Lievää harjoitusjäykkyyttä oli havaittavissa. Voitto irtosi silti ajalla 2.08,33.
Monika Kinnusenkin valmentajana kunnostautunut Maria Paczos-Czakon on ottanut Mari Järvenpään siipiensä suojaan. Naisten keskimatkoilla nähtäneen ensi kesänä jälleen tiukkaa taistoa, hyvä!  
Ella Räsänen murskasi nelosella ikäluokkaennätyksiä.
Miesten kasi oli Rami Oravakankaan ja Tuomo Salosen kaksintaistelu.
Keskisalolle vastukseksi kutsuttu Kenian Chirchir Erastus vihelteli kolmosen voittoon ajalla 8.15,65. Käytäväpuheiden mukaan Kessi jäi kisasta pois kipeytyneen jalkapohjan vuoksi.
Teppo ja Rami Tuokko kamppailivat kakkossijasta yli kahteen tonniin. Sitten Tuokko karkasi, ja Teppo raastoi kolmanneksi. Matti Viren jäi jo aiemmin.
Raastaa, raastaa!
Matti Välimäki ankkuroi 4x300m viestiä.




Jyväskylän Kenttäurheilijat kilpailevat huomenna maastojuoksussa seurajoukkueiden Euroopan cupissa Espanjan Bilbaossa.

Teivocupin tulokset

3 kommenttia:

Salamanteri kirjoitti...

Hienoa Ella! Tältä tytöltä voidaan odottaa vaikka mitä. Kun vaan jaksaisi treenata...paha ikä. Vaan Teppo ilahduttaa meitä edelleen hienoilla tuloksilla vaikka on jo veteraani-iässä.

moguli kirjoitti...

Teppo on tosiaan vuodesta toiseen vireessä. Eilinen kolmossija oli selkeesti tilastotappio. Alla oli kuulemma 25 startin voittoputki, joka alkoi jo viime syksyn pm-kympiltä :)

Pitänee vielä kehua kaveria, kun on tässä vauhtiin päästy. Hän on esimerkillisen reilu ja reipas urheilija niin kentällä, kuin kentän ulkopuolellakin. Hänestä voisikin moni ottaa mallia. Annetaan vielä tunnustusta siitä, että harva atleetti on meidän seurassa, tai ylipäätään koko maassa, yhtä tarmokkaasti kahlannut läpi kaikki mahdolliset pm- ja SM-kisat kuin Teppo. Eli seuravelvoitteet hän on todellakin hoitanut mallikkaasti :) Teppo on paras!

Salamanteri kirjoitti...

Tappio tietty sijoitusmielessä, mutta eikös aika ollut kuitenkin ihan kelvollinen...? Ei tietenkään enää samaa tasoa kuin kymmenisen vuotta sitten, mutta ikääkin on kertynyt...Ja niinkuin sanoit, seuravelvoitteet on hoidettu, ja moni seura varmasti ottaisi Tepon vastaan riemusta kiljuen. Yritetään pitää Teppo kuitenkin meidän seuran jäsenenä.