keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

EB2

Obed Kipkurui kiitää kohti Etape Bornholmin voittoa. 5.8 kilometrin mittaisella toisella osuudella hän lisäsi johtoaan Tanskan Steen Waltheriin 11 sekunnilla.

Loistavan ensimmäisen päivän jälkeen suomalaiset ovat ottaneet tavoitteekseen voittaa Bornholmin saarella kaiken. Näin ollen kukin kolmesta edustajastamme keskittyy jatkossa täysin ydinosaamiseensa. Wannaksen Simolla tämä tarkoittaa voittojen keräämistä kirikilpailuista. Tiistaina kirimaali sijaitsi 1.5 kilometrin kohdalla. Säippä noudatti kerrankin sovittua taktiikkaa ja keräsi helpot fyffet :)

Naisten kisassa kokonaiskilpailua johtava Tanskan Anne-Mette Aagaard voitti dyyneillä juostun osuuden niukasti ajalla 22.16. Sanna oli ensimmäisen osuuden tavoin hienosti toinen (22.26).

Sannan omien sanojensa mukaan toinen etappi oli häneltä selvästi parempi juoksu. Ensimmäisellä etapilla (maanantain 10km) kuuden kilsan väliaika oli kuulemma ollut huikea 21.00, jolloin loppumatka oli ollut hieman hapokasta :) Tiistaina loppu tuli siis vahvemmin.

Ei muuta kuin tsemppiä kaikille Tanskanmaalle!