torstai 16. huhtikuuta 2009

Iloista viestiä!

Viime aikoina kotikaupunkimme Nokian vesihuoltolaitos ei liene saanut hirveästi positiivista palautetta. Omalta osaltani voin sellaista viestiä heille vilpittömästi antaa. Omakotitalomme viemäri on mennyt kaupungin puolelta tukkoon pari-kolme kertaa viimeisten parin vuoden aikana. Syynä lienee puiden juurien kasvaminen vanhan betonisen viemäriputken sisälle. Parisen viikkoa sitten viemäri jysähti taas tukkoon. Soitin tuttuun tapaan vesilaitoksen vikapäivystykseen ja kerroin ongelmani. Viemäri tutkittiin ja avattiin nopeasti. Kaikki pelitti loistavasti.

Kului muutama päivä ja kadulle ilmestyi talomme kohdalle reikä ja sen viereen kaivuri. Arkisin sitä on töissä, joten kaivuutyön etenemisestä kertoi vain laajeneva kuoppa... Kunnes pääsiäisloman aattona, kiirastorstaina töistä palatessamme koko katu oli revitty auki, kuopan pohja kuhisi miehiä ja kuopan laidalla pönötti vihainen naapuri. Kaivuri oli kait nirhaissut viemäriä esiin kaivaessa vesijohtomme venttiilin rikki, joten koko kadun vedet oli tilapäisesti katkaistu. Siitä ymmärrettävästi naapurimme naaman punoitus.

Pääsiäinen oli ovella ja uhkana vesikriisin toinen tai kolmas aalto... Ilta tummui ja niin myös mieli. Hanasta ei tullut edes karhun kolmosta... Vesilaitoksen miehet kuitenkin venyivät hienosti toimessaan ja viimein puhdas vesi tuli kuopan pohjan sijasta lasiin asti. Päivä oli heille pitkä. Kaivuri viimeisteli katua vielä aamukolmelta. No, nyt on kuitenkin viemäri ja vesijohtokin uusittu taloomme asti. Kiitos!



Lauantaina juostaan Karhu-viesti. Joukkueita on viestiin ennakkoilmoittautunut todella upea määrä (tällä hetkellä 206!). Odotettavissa on suuren urheilujuhlan tuntua, etten sanoisi. Olin viime viikon kipeä, enkä kyennyt osallistumaan seuramme karsintaan. Ilmeisesti juoksuni Eurajoella riitti näytöksi, joten juoksen Teivon joukkueessa.

Miesten kilpasarjassa viime vuoden voittajajoukkue Turun Weikot lienee se suurin suosikki. Seuraavista sijoista tulee sitten tasaisempi vääntö. Riippuen tietenkin joukkueiden kokoonpanoista, ketä on saatu mukaan houkuteltua ja ovat ylipäätään lauantaiaamuna juoksukunnossa. Keväthän on flunssa-aikaa ja telakkakin kutsuu valitettavan usein atleetteja kipeään huomaansa. Perinteisesti lopullinen juoksujärjestys varmistuu vasta Rauman torilla monen automatkalla soitetun puhelun ja huoltamolla munkkikahvien ääressä käydyn ankaran spekuloinnin jälkeen :)

Naisten kilpasarjassa kärjessä juossevat Forssan Salama ja Turun Urheiluliitto. Jälkimmäisellä on peräti kaksi joukkuetta mukana, kuten Teivollakin! Kilpasarjojen joukkueiden lisäksi eri kunto- ja erikoisseura-, työpaikka- ja kuntajoukkueiden väreissä viestiä kasitiellä vievät rontti tuhat juoksijaa. Tsemppiä kaikille!

Lehtinen saanut treenata terveenä
Wigene skadet igjen



Måre juoksee tänään kymppiä ja Kessi huomenna vitosta Mt. SAC relaysissa. Live-coverage

Cats On Fire : Horoscope

Ei kommentteja: