perjantai 24. huhtikuuta 2009

London calling

Rykäistiin torstaiehtoona Lontooseen. Sunnuntaina siellä juostaan maraton, minkä osallistujalista ei jätä yhtäkään yleisurheilun seuraajaa kylmäksi. Tänään perjantaina piipahdimme mediakeskuksessa ja expossa.
Adidas on yksi Lontoon maratonin pääsponsoreista ja se myös näkyy... Viimeisimmät uutuudet niin jalkine- kuin vaatetuspuolella olivat expossa näyttävästi esillä ja myynnissä.
Mukaan exposta tarttuivat mm. viime aikoina huipputriathleettien jaloissa usein nähdyt Newton-tossut. Merkkiä ei toistaiseksi tuoda Eurooppaan, mutta maahantuonti alkanee piakkoin Britteihin. Täytyykin ottaa tyypit huomenna Hyde Parkissa...

4 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Nauttikaahan Lontoon tunnelmasta ja varmasti ilmassa on myös suuren urheilujuhlan tuntua maratonilla, joten nauttikaahan siitäkin! :)

moguli kirjoitti...

Kiitos, kiitos -kyllä Lontoossa aina viihtyy eikä aika käy pitkäksi! Ja tässäpä oiva matkakohde teillekin tulevaisuudessa.

Anonyymi kirjoitti...

newton näyttää aikas samanlaiselta kuin Karhut...

moguli kirjoitti...

Päällisin puolin ensisilmäyksellä näin varmaan onkin. Periaatteessa molemmissa haetaan päkiävoittoista askellusta, mutta Newtonin "päkiäkorokepalikat" ovat erilaiset kuin Karhun pohjassa. Juoksutuntuma tossuissa on aika erilainen.