perjantai 12. marraskuuta 2010

Pirkkahallin urheilu- ja muu käyttö 2010-2011

Aamulehti uutisoi eilen: Messut ajoivat urheilijat pois: Evilä treenaa loskassa

Tällaista tietoa sain messuhallin tulevan talven käytöstä:

Pirkkahalliin treenaamaan 25.11. alkaen

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on neljä hallia, joista A-halli on nimeltään Pirkkahalli ja siellä on juoksuradat (radan pituus 300 metriä). Messukausi loppuu siellä marraskuussa ja 25.11.2010 alkaen sinne pääsee harjoittelemaan. Jossain on ollut tietoa, että halli avautuisi vasta myöhemmin, mutta yksi kalenterissa oleva tapahtuma on peruttu marraskuun lopulta. Kuitenkin lisänä on tullut 4-5.12. pidettävä lentopalloturnaus, joka viime vuonna ei ollut A-hallin puolella. Nokian Herätyksen tapahtuma ei nyt uuden vuoden aikaan ole A-hallissa vaan D-hallissa.

Pirkkahalliin pääsee harjoittelemaan joka päivä kello 7-22. Päivisin on hyvin tyhjää, joten silloin kannattaa hallia hyödyntää mahdollisuuksien mukaan. Arki-iltaisin klo 17-20 on tavoite, että harjoittelemassa olisivat vain tamperelaisseurojen urheilijat.

Hallin käytöstä, käyttömaksusta ja kulkuporteista, on liikkunut erilaisia huhuja, mutta viime talvesta muutoksia ei liene tiedossa. Ainakaan vielä ei tule portteja, joiden ohi pääsisi vain käyttömaksun maksamalla eikä hallissa liene muutenkaan peritä käyttömaksua.

A-hallissa on edelleen lauantaisin klo 20-22 pitkien heittojen harjoitusvuoro (kiekko ja keihäs).

Helmikuussa 2011 juuri ennen SM-hallikisoja sekä A- että C-halli ovat Asta-messujen käytössä eli Tampereella ei ole yhdeksään päivään (7-15.2.2011) sisäharjoitustilaa yleisurheilijoille. Muuten marraskuun lopulta huhtikuun alkuun asti halli on aika hyvin urheilukäytössä.

B-halli eli heittopääty ja voimisteluhalli on hyvin käytössä tästä eteenpäin. Messuilla on varaus heittopäädyn käyttämisestä varastona vielä marraskuun puolivälin messujen aikana.

Ennen A-hallin aukeamista säännölliselle harjoittelulle sinne saattaa päästä juoksemaan sunnuntaina 14.11 ja maanantai-iltana 15.11. Mutta tässä on olemassa suuri epävarmuus, koska ajat ovat varattu messujen siivoamiselle ja mittauksille.

C-hallissa (iso jalkapallohalli) on 100 metrin juoksusuora. C-hallissa ei ole messuja 8-14.11 välisenä aikana, joten sinne voi päästä juoksemaan, jos juoksurata vaan pysyy tyhjänä tavaroista?

Ei kommentteja: