keskiviikko 22. maaliskuuta 2006

I Am a Demon And I Love Rock 'n' Roll

Kompleksi (pHinn & Mike Not) on julkassu pari tummaa 3l3ktro-biisiä. Meisinki on muuten cool mutta vokaalit ovat kyl aika jäätävät.. Vaikkei omassa englannin ääntämisessäni kehumista olekaan niin aika kummalta toikin kuulostaa, voi toki olla tehokeinokin.. mistä näistä jyrkistä taiteilijoista ikuna tietää :) Vieraiden kielien ääntämisongelma on sama lähes kaikilla suomalaisakteilla. Joku Nightwish (siis mikä, neverheard?) saadaan ehkä levyllä kuulostamaan siedettävältä, mutta live-vedot ovat karmeeta kuultavaa ääntämyksen osalta, referenssinä voi vaikka tsekata yhtyeen DVD:t. Terhin suosikki on HIM:n biisi, missä Valo laulaa Wings of Baddörflai.. :) Toisaalta persoonallinen ääntämys voi olla positiivinenkin asia, kuten tutulla esimerkkiartistilla Björkillä. No, niin tai näin, pääasia että lantio liikkuu, naminami..

pHinn on kirjoittanut myös mielenkiintoiset haastattelut Mr Velcro Fastenerista, Pauli Jylhänkankaasta ja Boys of Scandinaviasta. Velcrot on tullu nähtyä YO-talolla ja Scandinavian pojat viimeksi playbackkina Kuntomessujen muotinäytöksessä.

Ite olen viimeksi kuunnellut meleko juurevaa menoa:
22-pistepirkko: Drops & Kicks
Honey B & The T-Bones: Go-Go Shoes - The Story of Honey B. & T-Bones 1982-2002
Stringbeans: 21st Century Timemachine
Melrose: 8604 - Best of Melrose
Sweatmaster: Song with no Words

Hmm.. mitä erikoista em. lätyissä tai artisteissa on? Kaikki ovat kotimaisia yhtyeitä jotka laulavat englanniksi.. niin ja kitarat helisevät :)

Ei kommentteja: