lauantai 11. maaliskuuta 2006

Moskow, Finland

Eilen meinas järki lähteä kun bussilakon takia työmatkalle Helsinkiin hintaa kertyi yli sata euroa, toivottavasti saan ne yhtiöltä takaisin.. Muutenkin uni maistui viime yönä, kun edelleen bussilakon vuoksi piti viime viikolla joka aamu venyä aikaisimpaan mahdolliseen liikennöivään linjaan että olisi mahtunut mukaan, onneksi sopu syntyi.. Oliskin kesä, niin pyörällä olis kevyesti hurauttanut parinkymmenen kilsan mittaisen työmatkan. Tämmöisillä pakkasilla mulla jäätyy nakit alta aikayksikön.

Olen pitkään ettinyt Niken tukisukkia joita Radcliffekin näyttää käyttävän (ei ole vanhaksi tulemista..). Sattuisko joku tietämään mistä noita löytyis edullisesti tai ylipäätään? Jos, niin vois laittaa tietoo kommentteihin tai sitten suoraan eemelillä. Niken omilla sivuilla ehdotetaan vain lähintä puotia.. Nyt tulee mutta, ainakaan Tampereen koskikeskuksen puljusta vähemmän asiakaspalveluhenkinen naismyyjä ei suostunut niitä tilaamaan. Hesan Nike Storessa sympaattinen ex-aituri Niemen Matti ei taas löytänyt niitä valikoimastaan. Suomi on syrjässä..

Ämmäm-hallit pyörii Moskovassa par'aikaa. Hannulan Heidi juoksi hyvin, niin kuin arvokisoissa pitääkin. Huomenna kirmataan jännittävä miesten kolmonen. Alkueristä jatkoon pääsivät Bekelet, SSS ja Eliud Kipchoge, yllättäispä Cragg jälleen... Tänään tonttuvitosella kovinta tempoa pitänevät Komen ja Heshko. Naisten matkoilla jyräävät tuoreet ME-venakot. Kolmosella heille kovinta vastusta antanee Dibabojen poissa ollessa Defar ja 1500metrillä Jamal.

Jenkeissä kisataan yliopistojen halli-mestiksissä. Kovaa ne opiskelijat juoksee vitostakin. Miehissä kenialainen 13.50 ja osia, naisten kärkikin 15.51 ja siellä joku Andrea Walkonen 16.20, eikun Suomen passia käteen.

Minna Kauppi on kovassa kunnossa, Etelä-Afrikan leirillä käydyn "heteroseksuaalien" sprinttikisan perusteella.. Lisää kuvia ja tunnelmia E-A:sta voi lukea toisella kotimaisella Salla Sukin ja Kim Fageruddin sivuilta.

Ei kommentteja: