maanantai 6. maaliskuuta 2006

Loma sanoin

Käytiin Sannan ja Peterin luona viettämässä heidän "hää"-pippaloitaan. Tunnelma tiheni Pasilan CAN-FIN curling-finaalin kisastudiossa aina siihen surulliseen kuudenteen päähän asti.. Fiilis oli onneksi hilpeä ja ystävällinen, joten porukassa mukana ollut kanadalaishemmo säästyi kuritukselta..

Tampesterissa kisattiin SM-hallit: päivä 1 ja päivä 2. Päällimmäisenä jäi mieleen Happo Hambergin hieno juoksu miesten kolmosella. Happo nousi viimeisessä kaarteessa jopa taistelemaan kullasta mutta vilkaisu taakse taisi olla liikaa, ensimmäinen mitali maistui (liian) makealta..

Brokeback Mountain on hieno filmi.

Kunto-messuilla poikettiin viime perjantaina. Puuma-Saava möi melkein väkisin tossut rammoille jotka hädin tuskin kykenevät juoksemaan, tehokasta :) Tepolla taas oli kädet täynnä jalkoja.. Pouta vissiin hyppi, ei tosin nähty.. Kamppiin on tosiaan avattu liian iso ostoskeskus, katsastettiin se ohimennen. Populaa oli liikaa ja hinnatkin taivaissa.. Nike center oli pettymys, pelkkä rättikauppa.. 4 Runners oli pieni soppi ja pelkkää pumaa, no erottajalta löytyy SE alkuperäinen.. Yhdessä urkkakaupassa oli yyber-cooleja Tigerin verskoja, tosin sairaan kalliita..



Verde esiintyy Tampereen filmifestivaalien Ufojen yössä lauantaina 11.3.

Kevät tulollaan, Pori-juoksu 26.3.

Ei kommentteja: