torstai 30. maaliskuuta 2006

Pm-maantie

Niinhän siinä kävi kuten vähän pelkäsinkin, pm-maantiejuoksuihin osallistui vain 17 juoksijaa kaikki sarjat yhteenlaskettuna. Miesten puolikkaalle vain kolme, naisten sarjaan ei yhtäkään.. Kestävyysjuoksun alasajo Hämeen piirissä vaan jatkuu..

White Stripesin Jack Whiten uusi bändi Raconteurs kuulostaa lupaavalta..

Noudin postista eilen 22-pistepirkko -paketin, josta löytyi Sleep Good - Rock Well ja LIVE AT MÄRKBAR, Copenhagen -DVD:t sekä 22-Pistepirkko -kirja että Eleven -plätty.. cool.

Kävin äsken luovuttamassa verta kun kerran työpaikalla oli siihen mahdollisuus. Eikä tässä ole edes treenattu, joten eipä haitanne siinäkään mielessä millään lailla.. En ole ennen verta luovuttanut, vaikka hyviä esimerkkejä löytyy ihan perhepiiristä. Muuten multa on verikokeita aiemmin otettu varmaan enemmän kuin keskimäärin ihmiseltä ikinä.. Esim. osallistuin taannoin gummalliseen UKK-instituutin urheilulääkäriaseman tutkimukseen, missä käsivartta tökittiin kahdesti päivässä viikon verran.. Oli meinaa molemmat käsivarret aika karun näköiset, melkein narkkarista olis käynyt :(

Ei kommentteja: