perjantai 27. lokakuuta 2006

Riders on the storm

Keskiviikkoinen parinkympin lenkki oli mukava läpsytellä kun Iso-V jolokotti osan matkaa mukana. Eilen pinnistelin kiihtyvävauhtisena pari kertaa vitosen pätkää. Pohkeet ovat vain jotenkin kireällä koordinaatiotreeneistä, olis pulsaattorikoneelle tilausta. Brooksin kirkuvan keltaisessa pusakassa on todistettavasti tehoa, eipä enää ylettänyt koskemaan ohi sujahtaviin autoihin..

Viikonloppuna juostaan maratoneja taas ympäri palloa. Mahtipontisesti nimetty The Greatest Race on Earth -sarja alkaa Nairobin maratonilla. Suomea siellä edustavat vatsapöpöstä toipuva Juha Hellsten (vai joutuuko lopulta Wannas taas venymään? [lisää poikien seikkailuista Raastossa, vol. 4.]) ja Anne-Mari Hyryläinen (s. Koskinen), Frankfurtissa kirmaa myös muutama finski (ainakin Kuohun miehiä ja muutama seppo..) ja Maarianhaminassa puolestaan jyräävät koko pitkää Arska ja puolikasta Sanna. Tsemiä kaikille!

Sergei Lebid haastattelu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kun laittaa jonkun heijjastavan liivin tai just jonkun kirkuvan keltaisen "neon"-pusakan päälle, niin autoilijat luulee juoksijaa ensin poliisiksi ja hiljentävät ja väistävät ratkaisevan puolimetriä.