torstai 8. maaliskuuta 2007

Avojaloin

Kinttu ei kestä toistaiseksi juoksua tossut jalassa, mutta avojaloin tai Niken Freet käpälissä jonkinmoinen tassuttelu onnistuu. Kumma juttu tuo jalan toiminta askeleen vaimennuksessa, sen monimutkaisuuden ja hienovaraisuuden huomaa oikeastaan vasta sitten kun on joku paikka rikki.

Olenkin hyödyntänyt harjoittelussani Pirkkohallia (vielä kun voi ennen messuja summuita koiranäyttelyjä..), kun ei viitsi mennä ulos sukkasillaan hipsimään. Mitä naapuritkin tuumais moisesta hullutuksesta, kun jopa joidenkin muiden harrastejuoksijoiden ajatusmaailmassa moinen, varsin epäradikaali vaihtoehto, on muka niin ennenkuulumaton.. :)

Huomenna pitäis Kaken kanssa osallistua Suomen Suunnistusliiton järjestämälle "Suunta huipulle"-seminaariin. Suunnistajat puolestaan tulevat isommalla joukolla lauantain Teivo cupiin.

Puolentoista viikon päästä juostaan Rooman maraton. Viivalla nähdään suomalaisista Francis Kirwa ja Marko Vaittinen.

24 tuntia ja 261.75mailia/421.16km juoksumatolla.

NCAA, eli jenkkien yliopistomestaruuskisat käydään huomenna ja lauantaina, tulospalvelu.

Circle feat. Verde : Tower (löytyy jo muzaklippi)

"The line-up is the current core of Circle + Mika Rintala (Verde) so he is listed here as special guest super-star.

...
Maybe this does remind us a bit of some of Ektroverde's output, come to think of it... there's definitely a spaced-out, jazzy fusion groove here, of shuffling drums and chiming synths, that makes for a relaxing soundtrack we wouldn't feel foolish recommending to fans of The Necks and Miles Davis as well as Ektroverde, Verde and Circle too of course..."

Ei kommentteja: