perjantai 21. elokuuta 2009

19.19 Luftballons

12th IAAF World Athletics Championships - Day Six
Kumpihan näistä on luontaisesti juoksija?

On se hurja, on se! 19.19, vastatuuleen. No, käytännössä tyveneen, mutta silti ilman ilmojen herran "apuja"! Pituuden finaalista pudonnut Evilä puolestaan toivoi rouva Fortunan jeesiä. Eipä näissä kekkereissä tuurilla pärjää, luulis Tomminkin sen jo tietävän. Jokainen hyppy on itse hypättävä. Ei siinä voi edes toimittaja auttaa... Evilän purkaus ei todellakaan ollut ensimmäinen kerta. Turhautuneen santanistin kurat sai tällä kertaa niskaansa Niki Juusela. Sympatiat siis tällä kertaa sinne Ylen suuntaan, vaikka monesti on tullut eräitä urheilutoimittajia itsekin morkattua, ja ihan aiheesta :D

Mitäs muuta on MM-kisojen viime päivistä jäänyt mieleen? Tietysti Tadessen ja Bekelen hirmuinen kaksinkamppailu kympillä! Zersis veti eläimen lailla kympin jälkimmäisen vitosen 13.05:een, mutta sekään ei riittänyt kastelemaan Bekelen kiriruutia. Jos on Bolt lajissaan suvereeni, on Kenny myös omassaan.

Naisten kasin voittaja Etelä-Afrikan teinisensaatio Caster Semenya on joutunut melkoiseen pyöritykseen. Hänen sukupuolestaan on noussut epäilyjä. Aihe on arka ja asia olisi pitänyt hoitaa jollain muulla tavalla mitä nyt on tehty. Kuten muidenkin epäilyjen kohdalla, ensin tutkitaan ja sitten vasta hutkitaan, jos on aihetta.

Berliinin kulissien taakse voi kurkistaa valokuvaaja Kari Kuukan blogin kautta. Hauska huomata, että hänen kaltaisensa rautainen ammattilainen joutuu painiskelemaan samanlaisten asioiden kanssa kuin tällainen amatöörikin. Kuva ei aina päädy julkaisuun sellaisena kuin itse toivoo...

Kinnusen Jarkolle armottomat tsempit tämän aamun 50 kilometrin kävelyurakkaan!

Jarkko paransi ennätystään viitisen minuuttia (n. 3.47.36) ja sijoittui hienosti yhdeksänneksi!

Paula Radcliffe jättää MM-maratonin väliin ja tähtää seuraavaksi Birminghamin MM-puolikkaalle. Tämän jälkeen vuorossa lienee New Yorkin maraton.

Ja se Nena

1 kommentti:

Virpi kirjoitti...

Kisamaskotti tuntuu ainakin olevan tuolla aina fiiliksissä, ja hyvä niin :)

Hieno oli kävelysuoritus! Toivotaan, että keihäsmiehetkin vielä onnistuvat finaalissa. Antin mukaan olen katsonut nyt urheilua "enemmän kuin koskaan". Johtunee siitä, että missasin kisojen alun reissussa.