lauantai 8. elokuuta 2009

Päivä Puma-hemmona

Mut patistettiin hommiin Puman Roadtrip-kiertueen Tampereen tapahtumaan. Tarkoitus oli houkutella ihmisiä esittelypisteellemme tutustumaan Puman uudistuvaan juoksumallistoon. Hyvin sitä väkeä piisaskin, mutta paikan olisi voinut valita ehkä paremmin. Teltta oli roudattu Keskustorille kioskin kulmille, missä tunnetusti majailevat kaiken maailman rantojen miehet ja keskenkasvuiset kakarat. Voitte siis vain kuvitella ilmaisten urheilujuomien ruinaajien määrää... No, saatiinpa kerralla iso joukko ihmisiä tyytyväiseksi, ja äärettömän helpolla tavalla :) Oma jobi oli myös varsin iisi. Wilson Kirwan pitäessä yllä iloista showtaan, jäi mulle ihmisten neuvominen tossuasioissa.

Wilsonin kanssa muina boltteina.
Tässä sovitetaan Puma Velosista. Yllättävän paljon oli kansainvälistä porukkaa liikkeellä.
Elämä on laiffii. Kuvat: TerhiJuoksuleffauutuus: 75 päivää, 75 maratonia. My Run Movie.

Lontoon maratonin voittaja ja Saksan suurimpia mitalitoivoja Irina Mikitenko ei juokse Berliinin MM-kisoissa.

8 kommenttia:

Uolevi kirjoitti...

Käsien asennoista näkee, kumpi on juoksija luonnostaan.

moguli kirjoitti...

Kiitos kehuista :) Ei se Wilsonkaan huono juoksija ole parhaimmillaan ollut.

Laura kirjoitti...

Voi ei, missä tätä mainostettiin?? Olisin ilman muuta ollut siellä, jos olisin tiennyt! Harmin harmi. Onko muita vielä tulossa?

moguli kirjoitti...

Enpä huomannut minäkään mainoksia... Vastaava tapahtuma on Helsingissä Narikkatorilla Kampin ympäristössä ensi viikonloppuna. Samaan aikaan juostaan myös HCM.

Sanna kirjoitti...

Meno näyttää kivalta Puma-hommissa :). Sellainen korjaus edelliseen, että Helsingin vastaava tapahtuma on ensi lauantaina 15.8. Kolmen Sepän patsaalla Stockmannin edustalla klo 10-16.

moguli kirjoitti...

Kiitos korjauksesta Sanna. Mulla oli väärää tietoo :P Jep, Wilsonin kanssa ei aika käy todellakaan pitkäksi :D

Lahden Ahkeralle ja miksei myös SUL:lle (Samuli ohoi!) vinkiksi, että Wilson olisi aivan mainio keulakuva ja vetäjä lasten, nuorten ja vaikkapa aikuisten yleisurheilukouluille. Mikseipä myös valmennuspuolella. Jotenkin tuntuu siltä, ettei Kirwan arvoa näissä piireissä tiedosteta...

Anonyymi kirjoitti...

Toiset tykkää toiset ei...

Tässäkin asiassa.

Laura kirjoitti...

Pistäthän tänne sitten tietoa, jos Tampereella vastaavia tulee, kiitos :)