maanantai 24. elokuuta 2009

Ich bin ein Berlino

12th IAAF World Athletics Championships - Day Eight
Ich bin ein Bolt :)


Kenny B. on kaikkien aikojen suurin juoksija. MOT. Bekele teki MM-kisojen vitosella kaiken hänelle vaikeimman kautta. Uskon, että ihan tarkoituksella. Hän jakoi vastustajilleen kaikki valtit, joita kukaan ei kyennyt hyödyntämään. Jokaisella finaalissa juosseella oli halutessaan mahdollisuus pitää vauhtia. Vauhtia ei pidetty. Jokaisella juoksijalla oli mahdollisuus käyttää kiritaktiikkaa. Kukaan ei kirinyt hänen ohitseen.

Pariisin kultaisen liigan kolmosen jälkeen joku kehtasi spekuloida, että jos Lagat (kaikkien aikojen #2 1500 metrillä) moisessa kunnossa (7.33) olisi pysynyt Bekelen mukana viimeiselle kiekalle, olisi Kenenisa hävinnyt viimeistään kirissä. Eilen Etiopian ihmemies jopa odotteli loppusuoran alussa missä Lagatti & co kupeksivat. Vaikka Bekele saattoi alkukaudesta hieman vajaakuntoisena joutua taistelemaan voitoista tosissaan, on hän nyt lyömätön. Valitaan sitten mikä taktiikka tai kisan kulku tahansa.

Kotimaisittain kisat menivät mitaleitta. Kestävyysurheilijamme Eriksson, Keskisalo ja Kinnunen sentään venyivät tasolleen tai jopa yli. Mielipideautomaatti pärisee taas... :) Härkösen Jukan talliin menivät ainakin miesten pituushopean lisäksi kasin kultamitalit, niin miehissä kuin naisissakin. Onnea!



Teivolaisittain SM-menestystä saatiin nuorten kisoista seuraavasti: Aleksi Ojala käveli kultaa 17-vuotiaiden SM-kisoissa Seinäjoella ja Marjo Niittynen juoksi vitosella hopealle 22-vuotiaiden SM-kisoissa Porissa. Onnittelut myös muille Teuvoille!

Tulokset:
Seinäjoki, 17- ja 16-v. SM-kilpailut 21.8.2009
Seinäjoki, 17- ja 16-v. SM-kilpailut 22.8.2009
Seinäjoki, 17- ja 16-v. SM-kilpailut 23.8.2009
Pori, 22-v. SM-kilpailut 22.8.2009
Pori, 22-v. SM-kilpailut 23.8.2009



Pia Sundstedt polki kuudenneksi MM-maratonilla

Zürichin kultaisen liigan osakilpailu käydään perjantaina. Mukana mm. Kessi esteissä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jukka Vastaranta oli samoissa MM-kisoissa 36.

http://oldsite.uci.ch/UciDoc/MTB/2009/CM_Marathon/M_RESULTS.pdf