keskiviikko 5. elokuuta 2009

Kuin laho honka tuulessa

Taisin iloita liian aikaisin, kun ilkamoin reippaamman lenkin läpijuoksusta parisen viikkoa sitten. Takareiden lihakset kiristyivät jälleen ja olen joutunut tyytymään kevennettyyn harjoitteluun. Poikkeuksena Kalevan kisaviikonloppuna juostu mukava treeni Sannan, Heikin ja Matsin kanssa (mistä oheinen Terhin ottama kuva. Vasemmalta: mä, Heikki ja Sanna). Harjoitus oli 15 kilometrin kiihtyvä lenkki mäkisessä maastossa Paloheinässä. No, ei yksi pääsky kesää tee ja joudunkin skippaamaan tämän päivän Pirkkalan yöhölkän harjoittelemattomuuden, mutta ennen kaikkea takareiden kireyden vuoksi. Ei kehtaa repiä koko lihasta takapuolesta irti :)


Juha Väätäinen ottaa blogissaan värikkäästi kantaa tämän päivän mailereiden harjoitteluun. On se julma, ajattelee moni, mutta kirjoitus lienee kaikessa provokatiivisuudessaan keskustelunavaus, joka ei toivottavasti jää siihen. Hemmilän Jarin vastauksen voi lukea täältä.

Veteraanien MM-kisat jatkuvat jo toista viikkoa Lahdessa ja wanhat ne vaan jaksavat jyrätä. Eilenkin Kärkkäisen Heimo (34.53,19) otti kympillä ikäluokassa 55-v kultaa ja Kykkäsen Sepi (33.35,46) 50-vuotiaiden pronssia. Onnea vaan! Tulospalvelu

Måre juoksee HCM:n ja myöhemmin syksyllä Chicagon maratonin...

Ei kommentteja: