perjantai 28. elokuuta 2009

Zürich

Jukka Keskisalo juoksi Zürichin illassa esteet uuteen SE-aikaan 8.10,67, sijoittuen sillä kilpailun kuudenneksi! Kisan voitti Ezekiel Kemboi 8.04,44.

Ritz viime kevään Lontoon maralla.

Illan yllättävin venyminen on ehdottomasti Dathan Ritzenheinin vitosen Amerikan ennätys 12.56,27. Miehen enari parani kerralla peräti 20 sekuntia. Näytti jopa siltä, että Ritzcracker olisi tullut vikat kiekat kovempaa kuin itse Bekele, joka voitti kilpailun ajalla 12.52,32. Kovaa on kehitys. Dathan juoksi keväällä maran Lontoossa 2.10.00. Pettyi ja vaihtoi valmentajakseen Alberto Salazarin. Nyt mies on kympin MM-kutonen ja vitosen Amerikan ennätysmies!

TuloksetFlo Jo and Al Joyner story
Ruotsi-Suomi paperimaaottelu

5 kommenttia:

Ste kirjoitti...

Kessi!

Ritz!

Että oli hieno päivä

Anonyymi kirjoitti...

Oli kyllä.
Otterbuu-otterbuu-otterbuuuu!

moguli kirjoitti...

Jep! Toi Ritzin tulos on aivan järjetön! Miten kummassa parissa kuukaudessa loikataan tuolle tasolle? On se Salazar aika ihmemies!

gnothi seauton kirjoitti...

Loistava juoksu Jukalta!

Vitosella Ritz juoksi tasaisesti alkukierrokset joukon hännillä loppua kohti kiihtyvänä. Lieneekö kovin valkonaamaisen juoksema aika?

-gs

moguli kirjoitti...

Kalpeanaamoista kovempaa on juossut Dieter Baumann 1997 silloiseksi Euroopan ennätykseksi 12:54.70. Craig Mottram puolestaan pisteli 2004 ajan 12:55.76. Baumannin Euroopan ennätyksen rikkoi 2000 belgianmarokkolainen Mohammed Mourhit tuloksella
12:49.71.

On se amerikkalaisten ja erityisesti Salazarin valmennettavien kehitys vain ollut käsittämättömän kovaa viime aikoina. Saapa nähdä, mille tasolle Alan Webb kehittyy Alberton käsissä. Ennusmerkkien mukaan 12.30 lienee ensi kesänä kevyttä kauraa...