sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Karhun elämää 6

Helteitä piisaa! Heti aamulla lämpömittari näytti täällä Nokialla +25 astetta. Eikä aikaakaan, kun lämpötilaa osoittava juova oli kivunnut +28 asteeseen! Hyvin siis tarkeni juosta hihattomalla kisapaidalla, ja itse asiassa juoksin osan lenkistä ilman paitaa.

Lumipalloja keskikesällä.

Juoksin tänään kymmenen kilometrin lenkkin Koukkujärven latupohjilla. Alustana oli pääasiassa metsäautoteitä ja metsäpolkuja. Kyseessä oli ihan peruslenkki normaalia kevyttä vauhtia. Karhu-tossut tuntuvat tehokkaan vaimennuksensa ansiosta sopivan erityisesti kevytvauhtiseen juoksuun.

Karhukävely

Karhukävelyssä edetään kämmenet ja jalkapohjat maassa, lähes kontaten, mutta kuitenkin sillä erotuksella, että polvet tai maha eivät ota maahan kiinni.


Karhukävelyä on tullut harrastettua lähinnä lapsuuden jumppatunneilla, mutta RC Eemeli otti lajin mukaan tämän vuoden Eemeli Cupiin. He kyllä hieman virheellisesti kuvaavat kävelyä hämähäkkikävelyksi, mutta esimerkkivideonsakin perusteella kyseessä on karhukävely.

Eemeleitä nähtiinkin pitkin talvea Pirkkahallissa harjoittelemassa karhukävelyä. Itse Cup-kisassa 300 metriä nopeimmin karhukäveli Mythi. Hänen aikansa oli melkoisen huikea 4.49!

Ei kommentteja: