torstai 16. kesäkuuta 2011

Karhun elämää ∞

Kaksiviikkoinen testijakso on nyt päätöksessään. Juoksin tänään viiden kilometrin lenkin tutuilla puistomaisilla poluilla Liukuslahden maisemissa. Aurinko paistoi, ja ilma oli lämmin +19 astetta.

Suosittelisin Karhu-tossuja henkilölle, joka pitää hyvin vaimentavista jalkineista. Karhu-tossujen vaimennus on niin hyvä, että käyttäisin niitä mieluummin asfaltti- kuin hiekkateillä. Tämä on toki aivan mieltymyskysymys.

Jotkut päkiävoittoisesti juoksevat voivat kokea tossun kärkiosan vaimennuksen olevan liian pehmeä. Tällöin kontakti alustaan saattaa tuntua aavistuksen verran hitaalta ja upottavalta. Tossu toki rullaa hyvin, ja kiertojäykkyyttäkin löytyy. Aktiivijuoksijan aivan vauhdikkaampiin harjoituksiin kenkä ei ehkä taivu, mutta normilenkeille se on mainio valinta!

Karhun elämää

Anssi Kela ponnahti viimeistään kaiken kansan tietoisuuteen voittaessaan yhtyeensä Pekka ja Susi kera rockin Suomen mestaruuden vuonna 1993. Kappale oli tuolloin tietenkin Karhun elämää ja sitä voi näin kesällä kuunnella vaikka Karhu-olutta samalla siemaillen.

Ei kommentteja: