keskiviikko 7. joulukuuta 2005

Kynttiläuinti

Estejuoksijoille on kynttilähyppy varsin tuttu termi, entäpä kynttiläuinti? Olen käynyt Nokian uimahallissa aamu-uinneilla säännöllisesti ma, ke ja pe viimeiset kahdeksan viikkoa. Herätys siis kello 5.55 ja puolseiskaks hallin punttikselle missä kolmen vartin lihaskuntoreeni. Sen päälle sitten puolen tunnin vesijuoksuveivaus ja mahdollisesti terapia-altaassa vesihierontoja.

Aamulla puntilla oli tutut teho-mummot jotka nostaa jokaikinen kerta penkiltä sen tuhannen kiloa. En narraa en, toistoja on pienillä painoilla vaan useampi.. Tänäpä yllätys olikin puntin jälkeen melekone kun allasosasto olikin pimeä. Kirkkaiden halogeenien sijaan tunnelmallisen valaistuksen loi altaita kiertävä tuikkuketju, upeeta! Juhlallista fiilistä hieman latisti joululevyn pyöritys keskusradiossa. Ehkä se Loirin tulkitsema "varpunen jouluaamuna" jotenkuten menee mutta kyllä nää miljoona kertaa soitetut markettiveisuut uimahallin akustiikalla on aika kaukana audionirvanasta..

Viikon linkkivinkki: wanhahan tää on kun on jo YLE:n lista top40:ssä esitelty mutta tässä tulee Superchrist. Sinkkubiisi on aika mitään sanomaton hölkkä mutta keikkavideointi "Place to Give" -biisistä Tavastialla hivelee tinnityksestä kärsiviä korviani oikein mukavasti.. Jostain syystä päässäni on soinut koko aamun Kyyrian "the Gift", kerrassaan kummallista kun en ole ko. biisiä kuullut aikoihin.. Muuten olen sitä mieltä että Kyyrian live-veto MTV3:n Jyrki-vainaassa oli ohjelman parhautta, kuten Andyn "Wild Horses". Taitaa aika kullata muistot, ainakin jälkimmäisen kohdalta :) No, kun musast on kerran puhe niin levylautasellani on viihtynyt vuoden suomalainen kulttuuriteko Kingston Wall: Real Live Thing, Vaya con Dios, Petri.

Hyvää huomenta vaan 88-vuotias Suomi! Miltä nyt tuntuu? Markka on viety eikä veneitäkään saa tervata.. Linnan juhlissa nurkkapöydässä istui kaksi Mannerheim-ristin ritaria.

Ei kommentteja: