maanantai 12. joulukuuta 2005

VaKun pikkujoulut

Käytiin lauantaina piipahtamassa Vammalan Kuntourheilijoiden pikkujouluissa Kuntolassa Heinoossa. Vaikka juhlijoiden keski-ikä, teivolaiset mukaan laskettuna, lähenikin seitsemääkymmentä ei se menoa millään muodoin hillinnyt..


Ensin pahaa-aavistamattomat Teivon atleetit laitettiin hiihtämään Kuntola ympäri. Teuvot tulivat tässä kolmihenkisin joukkein sivakoidussa kisassa kolmanneksi minuutin keulalle jääneenä, voittoajan ollessa hurja 1.38! Riistäjä-managerimme päättikin oitis myydä surkeakuntoisen joukkueen halvalla eteenpäin, eivät auttaneet selittelyt epäonnistuneesta voitelusta tai kuralle menneestä korkean paikan leiristä..


Sitten käytiin pöytään.. Vesalle maistui puuro voimia ja rytmitajua vaatineen hiihdon jälkeen. Jälkiruoaksi nautittiin tortut ja kaffeet yhteislaulun raikuessa ilmoille, harmonikka tosin eksyi välillä omille sävelpoluilleen..


Tunnelma senkun tiheni ja yht'äkkiä tupa olikin täynnä outoa porukkaa. Meksikaani kaappasi Terhin kipakkaan tanssiin. Hymyn perusteella tuliset rytmit maistuivat..


Vieraiden joukossa oli myös Julius Caesar, Venla seitsemän veljeksen kanssa, vaka vanha Väinämöinen, murjaanien kuningas jne. Tulihan se odotetuin hahmokin lopulta, nimittäin joulupukki.. Kiltit lapset saivat lahjansa :) Pihapiiriin rakennettu kota kutsui aikanaan makkaran paistoon ja saunakin oli koko ehtoon lämpimänä.

Viimein oli aika vetäytyä takavasemmalle ja irtautua juhlapaikasta riemukkaan menon vain yltyessä. Kivvaa oli kuten aina.

Ei kommentteja: