keskiviikko 22. helmikuuta 2006

Tonni

Nonni, tuhannen tuli tällä sivulla vierailleissa täyteen eilen klo. 15.57:41.

Lyhyt tilannekatsaus Hattrickiin.. Seitsemän ottelun jälkeen Suomen kasidivari.237:n kärjessä keikutaan vailla tappioita..

Sarja:VIII.237 (97344)
1. Koskenmäen Kosto 18 - 6 (+12) 17
2. FC Tuschoon 21 - 7 (+14) 16
3. Lordi Vader 14 - 9 (+5) 11

Raasto cupissa eka kiekka meni otteluohjelmassa tupeloidessa, jolloin jouduin luovuttamaan Toivolan Pekan FC Behemothsille 5-0. Ei cupin toinen kiekkakaan tulosta tuonut, kun nelosdivarin Ridankylän PS rökitti Kostoa 5-0, tosin kentällä oli Koston junnukaarti hakemassa kokemusta.. Seuraavalla kierroksella lohkon D jumbosija varmistunee Rappaaja Sikoja vastaan :)

Karhu lähenee, 58 päivää starttiin.. Eilen lähes tunti juoksua Pyhäjärven jäällä Arskan kanssa, tossut meinas kastua. Coolia monella tapaa. Ai niin, SM-hallit kisataan tulevana viikonloppuna Tampereen messuhallissa. Teppo ja Kero pääsivät 1500m:lle, vaikkei kummallakaan ole rajaa juostuna. Onneksi ei oltu taaskaan tiukkapipoja, sitä paremmat kisat mitä useampi jamppa tai kerttu viivalla. Toisaalta mitä virkaa on asettaa rajoja jos ne syystä tai toisesta venyy ja paukkuu.. On siis vain tiedostettava tilanne ja ilmoitettava aina kaikki halukkaat kisoihin, oli rajaa tai ei.. Mutta kuten sanottua, erittäin hyvä että jätkät pääsee viivalle, sitä en kiistä.

Ei kommentteja: