maanantai 7. maaliskuuta 2011

Albufeira

Viime vuoden kympin komeetta Josphat Kiprono Menjo voitti 10 kilometrin mittaisen Almond Blossom maastojuoksukilpailun Portugalin Albufeirassa sunnuntaina. Naisten kuuden kilometrin mittaisen kilpailun nopein oli Unkarin Aniko Kalovics. Naisten kisassa nähtiin myös kotimaista väriä.

Tulokset

Barcelonan maratonilla Susanna Raitamäki juoksi 3.07.58. Nopein kotimainen mies oli Sören Silverström 3.12.35. Tää on Tilastopajan mukaan kauden kotimainen kärkitulos?!? Uutisvuodon Baba Lybeckin aika oli 4.22.32.

Tulokset

Cartagenan puolikkaalla Peuran Olli otti jälleen kerran sarjavoiton veteraaneissa. Tällä kertaa ajalla 1.23.55. Hienoa! On se hurja. On se!

Tulokset

Mårten Boström sijoittui Kilimanjaron puolimaratonilla sijalle 62. ajalla 1.11.56. Kilpailun voitti Kenian Michael Kamau 1.03.50.