maanantai 2. tammikuuta 2006

"Holy Days" -turnee

Ainakin 2000km takapuolen puudutusta takana.. Maantieteellisesti reilun viikon aikana tuli koluttua niin Lappi kuin Länsi-Suomikin. Mieleenpainuvin näky oli kait jouluaatonaattona Pyhäjärven seudulla nelostietä reunustavat jäälyhdyt, joita oli valehtelematta monta monituista kilometriä luomassa tunnelmaa.


Kenelle kellot soivat?

Mummolassa riitti lunta.

Käytiin Oulu-hallissa puntilla ja verkkaamassa. Vaikka olikin rauhaisa joulun aika niin meininki radan puolella oli samanlaista kuin Pirkka-hallissa. Potkupalloilijat lonni tutusti juoksijoiden tiellä. Kiva oli maajoukkueaiturin vedellä täysvauhtisia kakkosia kun pikku-wannabe-litit oli jäädä alle, ei kyl tajuu.. melkein rikkoutui joulurauha.


Kyllä kestävyysjuoksijatkin venyttelee..

Universaali venytysasento "muna".

Eurajoella kirmattiin uutenavuotena. Terhi voitti naisten sarjan vaikka jalat tekivät tenkkapoon jo kilsan ennen maalia. Ite en edes kisannut, olin sen verran Mamede. Viimeiset kaks viikkoa olen ollut enemmän tai vähemmän flunssainen eikä noita kovempia vauhteja ole hirveesti kokeiltu. Eilen tuli sentään juostua köykänen parikymppinen. Nilkat vain jostain syystä kipeytyy pöperössä tarpomisesta.


Eurajoen uudenvuodenjuoksu keräsi nelisensataa menijää.

Pyöräilijä saa kuulla kunniansa :)

Repolan Jyrkin vuosiyhteenveto Sjundeån suun.. juoksijoista.

Telkusta tuli hieno dokumentti sukeltaja Topi Lintukankaasta, Liuku syvyyksiin.

Ei kommentteja: