torstai 5. tammikuuta 2006

Kaamosmasis

Hohhoijaa, oon niin keskitalven tönkissä (kaamosmasis, joku joulupöhö tai whatever ikääntyminen sunnuntaina) ettei oo oikein mitään sanottavaa. Tein eilen tämän vuoden debyyttini uimahallille kun kävin morjenstamassa teho-mummoja aamu-uinnilla. Olin niin vetelys että tein vain puntin, onnistuen silti kipeyttämään vasemman takareiteni askelkyykyissä. Loppuajan lilluin terapia-altaan hierovissa suihkuissa, vesijuoksu oli totaalisen off.


31vee ameeba.

Vaikka olen tehnyt pyhän lupauksen etten kirjoita töistä tai politiikasta niin nyt on pakko mainita eilisestä pressanvaalitentistä. Ykkösen kritisoitu päällepuhujatentaattori oli vaihteeksi pulassa keskustellessaan Heidi Hautalan kanssa. Mitä mää olen noita nähnyt niin ns. pääehdokkaat ovat lähinnä jääneet jalkoihin.. No, se siitä.

Ai niin, aiemminkin mainostamani Iirottelua-ohjelma palkitsi jälleen tiistaina. Pekka Kuusisto ja Näppäripelimannit Kaustisilta olivat loistavia! Ööö, siis sohvallako tässä on löhötty teeveetä töllöttämässä koko alkuvuosi?

Raastossa oli mukavaa luettavaa Tohon uudenvuoden reissulta sekä Tuomas "Kosto" Zacheuksen oiva henkilökuvaus armottomista Soh:n maratoonariveljeksistä.

Foto-osiota on myös päivitetty kuten myös Sjundeån sivuilla.

NIN: Something I Can Never Have (video 13.7Mb).

Ei kommentteja: