torstai 19. tammikuuta 2006

Pakkanen paukkuu

Teivo cupissa pakkasrajaksi on päätetty -25astetta. Ilmatieteenlaitos lupailee pakkasen paukkuvan ensi lauantaina niillä haminoilla mutta tuskin se sentään niin kylmäksi muuttuu että cuppia perumaan joutuu :) [Viimeisimmän tiedon mukaan cupissa ei olisikaan pakkasrajaa..]

Tänään joutuu kait venymään matolle (mikäli Wolfin matot ovat ex-Jankan Junan jäljiltä reilassa), koska ei tuolla ulkona kannata lähinnä liukkauden muttei myöskään kylmyyden takia kovin tehokasta treeniä tehdä ja Pirkka-hallihan on kiinni. Joo, olen juossut taannoin mm. Jyväskylässä opiskellessani reilussa -25asteen pakkasessa 15km kovia ja hyvin tarkeni kunhan muisti kerrospukeutumisen. Kasvojen suojaus on vähän ongelmallista, sillä kerran paleltu leuka josta lähti nahka parin päivän kuluttua. Eikä sekään sattunut, oli vaan ikävän näköinen..

Voi vide, harmittaa muutaman kaverin puolesta. Äijät oli/on hyvässä kunnossa mutta sitten iskee pimeydestä kosto. Vaitsa sentään pääsi Aktia cupin perusteella taas jaloilleen. Toivottavasti hän jaksaa ja pysyy ehjänä The Greatest Race on Earth-sarjan vimoseen osaan Hong Kongin maraan asti. GROE:n aiemmat osakilpailut ovat olleet aikamoisia koettelemuksia suomalaisatleeteille mutta nyt siihen tulee muutos, juokse pikkumies niin p*rkeleesti!

Joo, ite olen luopunut ainakin ajatuksen tasolla kevään kisoista, kunhan ny edes syksyllä pääsis jotain kiskoo. Sen verran näämästä tää sätkiminen on leikkauksesta tähän asti ollut, vaikka eteenpäin kokoajan mennäänkin.. hit aa s ti.

Dullstroomissa on lämmintä ja treeniseuraa riittää..
Ebaysta voi ostaa superatleettien lahjoittamia esineitä, IAAF:n hyväntekeväisyyskampanja.

Ei kommentteja: