maanantai 23. tammikuuta 2006

TC jäisissä tunnelmissa

Teivo cup kirmaistiin hyisessä säässä. Pakkasta oli -21 astetta ja lievä viima puhalteli loppusuoralla vastaan. Panssarijään päällä pyörivät muutamat hiekanjyväset tekivät alustasta tosi liukkaan. Osakilpailuun osallistui vain 8 atleettia, toimitsijoita oli näin lukumääräisesti enemmän :)


Teivo cupissa starttasi Lumikki ja seitsemän älykääpiötä.

Kake hämmästyi Matin huikeeta vauhtia..

Terhin synttärit!

Eilisaamuna alkoi tulla viestejä ympäri Nokiaa ettei pysty venyy pitkälle lenkille kun on muka niin kylymä (Terhi kyllä meni sinnikkäästi lenkille "Reijo Jylhä-toppatakkeineen"..). Puoliltapäivin Järvisen Arska sentään sai houkuteltua 1.5 tunnin ulkoilulle, nahkarukkaset oli kyllä liikaa..


Lenkille iloisena, hymy vielä kasvoilla.

Lenkiltä paluu huuruisena, hymy kasvoille jäätyneenä.

Ehtoolla tuli tsiikattua FST:n oiva ohjelma Frank ja minä, jossa toimittaja Frank Sjöman haastatteli ruotsalaisvalmentaja Yannick Tregaroa. Hän on tuttu mies mm. kolmiloikkaaja Cristian Olssonin ja korkeushyppääjä Kajsa Bergkvistin taustalta.. Mielenkiintoinen juttutuokio, harvoin näkee suomalaisvalmentajaa noin avoimena ja supliikkina kuin tätä ruotsalaistreenaria, tulisiko ottaa oppia? Tregaron filosofiassakin on purtavaa, olisiko "urheilu voi olla myös hauskaa"-ajattelumalli vakava vaihtoehto "tuskalla ja raastolla tulos tai ulos"-mallille?

Jykylän Hippoksella oli kiskottu ratatonni.
Kennedyn Bobi naulas piikkarit seinään.

Ei kommentteja: