maanantai 28. elokuuta 2006

Finnkampen

Kivvaa oli ja tunnelma stadikalla aiwan mahtava! Kun yleisöä on tarpeeksi kuten lauantaina n. 32 000, niin kyllä se on ihan hornankattila koko pytinki, vertaansa vailla.


Johanna Mannisen hieno paluu, voitto satkulla 11.52 KKK. Miesten kasilla näytti loppusuoralla todella huonolta..


Jussi taisteli hienosti molemmilla matkoilla. Naiset venyivät tasoonsa nähden hyvin kestomatkoilla.


Jukka kyykytti svenssonit molempina iltoina. Varsinkin tonttufemman loppuhiillostus oli mainio!



Mitäs muuta jäi mieleen? Naisten estejuoksussa tuli takkiin, mutta naiset venyivät silti hienoihin henk.koht. ennätyksiinsä. Skyttä paransi aiempaa parastaan liki 14s ja Sannakin puoli sekkaa, loistavaa!

Perjantaiehtoona kun ei ollut enää mikään kikkari auki (ei ainakaan löydetty) niin suunnistettiin muina maalaisina iltapalalle lentokentälle. Hotellin aamupalalla jouduttiin sit ikävästi todistamaan käsilaukkuvarkaan epäonnistunutta kähveltämisyritystä. Enpä ole ennen niin röyhkeään toimintaan törmännyt. Äärimmäisen tyylikäs ulkomaalainen herra yritti aivan tyynenä viedä vartioimatonta käsilaukkua pöytäseurueen ollessa santsikierroksella. Eikä herran pokeri pettänyt edes kiinnijäädessä, hän vain liukui pois tilanteesta ja käveli ulos hotellista kenenkään estämättä.. Rouva sai sentään veskansa takaisin.

Paljon tuli tavattua niin vanhoja kuin hieman tuoreempiakin tuttuja, mikäs sen mukavampaa. Veto Yyterin piikistä Opan kanssa jäi kyl pahasti auki.. Mikäs olis panos vaikka ens vuonna? Lauantaina tuli roikuttua yhden Laakson Lomputtajan (Simo) peesissä parikytä kilsaa, erinomainen treeni. Eilinen pitkä Askon peesissä olikin sitten paljon raskaampi johtuen kuluneesta viikosta.. Paskaraja meni rikki :)

FIN-SWE 1. päivän tulokset.
FIN-SWE 2. päivän tulokset

Nuorten ottelussa Teivon Timo Solmula paransi ennätystään kolmosella, Good Job!

Brysselin kultaisen liigan tulokset.
Rietin GP:n tulokset.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ens vuonna kans,
varaatko meillekin paikat ?

moguli kirjoitti...

Tottahan toki.. En tosin ole varma mistä on kyse tahi kuka kysyy :)