maanantai 7. elokuuta 2006

Nokia Ironman


Voittaja Jari Vuorinen tuulettaa ansaitusti maalissa.

Parhaankin on joskus pistettävä pötkölleen.

Nokialla käytiin eilen triathlonin ironman-matkan SM-kisat. Helsinki Triathlonin Jari Vuorinen oli tämän matkan (3800/180/42,2) paras ajalla 9.24:24. Seuraavaksi tullut Turun Urheiluliiton Juha Ristolainen jäi voittajasta noin parikymmentä minsaa. Pronssin otti Koiviston Iskun/Teivon Kai Söderdahl ajalla 9.56:57, mikäli oikein muistan.. Naisten paras oli Nurmon Urheilijat-99:n Liis Toomingas ja toinen oli Kuopion AquaTerran Imke Höfling.

Olosuhteet olivat kerrassaan raastavat. Jo aamulla kun pitkällä lenkillämme seurasimme käynnissä olevaa pyöräilyosuutta (uinnin startti klo. 7:00) oli lämpötila jo rapiat parikymmentä astetta. Iltapäivällä taivaalta hävisivät loputkin pilvenrippeet korottaen lämpötilan liki kolmeenkymmeneen! Ei voi muuta kuin hattua nostaa ja syvään kumartaa kaikille näillä kilpailijoille. Vaikka sää oli uuvuttava eikä reittikään helpoin mahdollinen, ei myrtyneitä ilmeitä näkynyt. Olen kuullut että kestävyysjuoksussa jopa 800metrin kisassa joku olisi viime viikolla keskeyttänyt 600metrin kohdilla?!? Näissä karkeloissa keskeytys ei näytä tulevan kenellekään edes mieleen, maaliinpääsy on jo voitto!


Kai Söderdahl jyrää.

http://www.triathlonteam226.net/
http://www.triathlon.fi/

Sarjassa gummallisia sattumia.. Tsiikasin lauantaina juostun Tampere maratonin tuloksia ja neljännesmaratonin kärkikaksikko oli seuraava:

M 10.5km
1. Hemmilä Jari 37.10
2. Korpinen Tapio 37.43

Ei kai tuossa sinällään mitään kummallista, mutta kun avasin isäukolta lainaamista Juoksija-lehdistä satunnaisen numeron vuodelta 1987, niin ensimmäinen hölkkätulos mitä satuin tarkemmin tutkailemaan oli ao. Nokian OP-hölkkä:

M 10km
1. Hemmilä Jari 35.11
2. Korpinen Tapio 35.20

Sedät jaksaa heilua!

Hauskoja huomioita löytyi muutenkin. Harvat karpaasit nykyään juoksevat esim. tämmöistä kisarupeamaa peräkkäisinä viikonloppuina: ensin 4.10 Pirkan hölkkä 33km, sitten 11.10 Lassen hölkkä 21km tai Impivaarajuoksu 30km ja vielä 18.10 Korson suurmaraton 42.2km.. ja kaikissa aikas kärkiporukassa.. ei tunnu missään..

Jöötteporin kisat alkavat tänään..

LIVE-tulospalvelu
Göteborg EM-kisat

Ei kommentteja: