sunnuntai 13. elokuuta 2006

Sunday Morning

Olihan pitkä lenkki :) Mutta hyvä OoPee, hopeeta! Onnistuminen arvokisoissa, viimeinkin.. U P E E T A! Tulihan se sieltä kun vähän potki..

Raumalla eilen käydyissä kisoissa Mari Järvenpää juoksi harvemmin juostulla 600m matkalla SE-ajan 1.29:41. Torstaina samainen lady juoksi 1000m Liedossa myöskin huippuaikaan 2.45:30. Kokkolassa käydyissä SFIn mestaruuskisoissa Annika Rikberg kokeili kolmosta, eikä ollenkaan kehnosti, vaan aika oli puolimailerille varsin hyvä 9.45:37.

Norjan Susanne Wigene ei kerinnyt palautumaan kympistä eiliselle vitoselle.

Eiku lenkille taas, pitkälle.. että kerkee seuraamaan miesten EM-maratonia.

[edit] Janne hienosti 7. ajalla 2.13:10 häviten tosin loppukirissä yhden sijan, hyi.. Francis juoksi rohkeasti, loppu otti koville, aika maalissa 2.21:05 toi sijan 28. Arvokisojen debytantti Keron Jaska 36. ajalla 2.27:45. Toho keskeytti. Jännittävän kilpailun voitti moninkertainen arvokisojen mestari Stefano Baldini ajalla 2.11:32. Toiseksi sinni pastansyönnin "maailmanmestari" Sveitsin Viktor Röthlin 2.11:50. Voittaja Baldini esiintyi myös pallilla oikein reippaasti laulaen Italian kansallislaulun mallikkaasti, siitä vois muutkin ottaa oppia :) Leipos-Mara klooni Bram Som voitti "full contact"-kasin..

Velvet Underground: Sunday Morning