torstai 17. elokuuta 2006

Taas sataa

Niin, sehän on jo toinen tai kolmas päivä tänä kesänä ku tulee vettä taivaalta..

Olipas vääntöä eilinen reipas. Kitkutin kahdeksan kilsaa inan alle neljän vauhtia ja oli raskasta. Taitaa tällä viikolla aloitetut aamulenkit painaa jäsenissä :) No mitäs noista, kilsoja alkaa olla kasassa jo saman verran kuin viime viikolla yhteensä, eikä Kekin Jöötteporin juoksulla ole ollut ainakaan negatiivista vaikutusta viime aikojen ponnisteluissani, päinvastoin.. Lauantaina matkaamme Eurajoella juostavaan Vuojoen kartanojuoksuun. Siellä on nasta kipasta kymppi kovana harjoituksena. Vauhti tuskin tuolloinkaan päätä huimaa mutta saapahan paikat kipeäksi.

Kekille on laitettu kotisivut pystyyn.

Jokinen juoksi 17:sta ajalla 31.04:85 junnujen MM-kisojen kympillä Pekingissä. Olosuhteista ei ole tietoa mutta voittajakin viipyi radalla puolitoista minuuttia ennätystään kauemmin eli jotain voi tuostakin päätellä? [edit] Toisen käden tietojen mukaan olosuhteet olivat kuumat ja kosteat.

Lahdessa tänään kesän viimeiset eliittikisat. Naisten pisin matka Suomen Chicagossa on 800m ja miehillä 3000m, josta tulikin mieleen Pasman oiva kolumni tuoreimmassa Juoksija-lehdessä.

Huomenna Kultaista liigaa Zurichissa, siellä taasen löytyy juoksumatkoja kymppiin asti.. Kaikki halukkaat eivät tosin pääse mukaan..

Täällä voi harjoitella parkkeeraamista.

Ei kommentteja: