lauantai 19. elokuuta 2006

Vuojoen Kartanojuoksu Eurajoella

Kymmenen minsan verkka. En nähnyt aiheelliseksi enempää sätkiä kun sää oli kuitenkin semmoset +25astetta ja arska helotti pilvettömältä taivaalta. Lähtöviivalle ja HEP! Kolmen kärki karkasi heti alussa eikä mulla ollut hirveitä haluja lähteä niiden mukaan rimpuilemaan. Kuntoni on kuitenkin sen verran huono että hyytyminen olis ollut sata ja tuhat. Pari kilsaa isompi ryhmä jaksoi roikkua mukanani mutta kun ei muilla vetohaluja ollut niin yritin vain säilyttää hyvän rytmin ja juosta jolokuttaa suht'maksimaalista vauhtia sen kummemmin raastamatta. Muut jäi. Edessä tapahtui pientä porukan hajoamista ja Reiskan isä Sven jo herkesi huutamaan että otappa edessä hyytyvät kiinni. Helpommin sanottu kuin tehty kun puikot ei sen rivakammin liiku vaikka kuinka käskis.. Lopussa Joken selkä läheni, mikä antoi pientä tsemppiä touhuun mutta matka loppui kesken, onneksi. Ihan ookoo juoksu. Mihinkään paikkaan ei ylimaallisesti sattunut, eikä vauhtikaan ny aivan toivottoman huonoa ollut vaikkei kyllä mitään loistavaakaan. Kokonaistuntemukset jäivät plussan puolelle, noll poang.

Tulokset

n. 10km (ajat noin aikoja muistin sopukoista)
1. Reijo Savolainen 33:48
2. Sami Syrjälä 34:43
3. Jouko Mahlamäki 35:36
4. Jarno Maimonen 36:05 (sekunnilleen sama aika kuin 2004, 2003 juoksin 33:45)
...
Asko Pietilä 39:13

Naisissa joku 17v raumalaisplikka juoksi 41min. Hän oli Emma Laitinen ajalla 41:42. Leinon Anna oli toinen ajalla 45:46.

21.1km
1. Mika Rintala 1.21:15

Olin sarjani kolmas joten vältyin apostolin kyydiltä.

Helsinki City Marathon juostiin armottomassa säässä tänään, Raittilalta erinomainen juoksu viime viikkojen kisarundi huomioiden.

Junnujen SM-kisoissa Teivoon pronssia 17-vuotiaiden kolmosella, hyvä Timo!

Tanskan Århusissa käydään 22-vuotiaiden PM-kisoja, sielläkin hyviä tuloksia mm. vitosella.

Ei kommentteja: