sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Perusmättöö

Viikon ulkoilut.

ma: ap. 7km ip. 14km
ti: ap. 7km ip. 14km sis. 2x5km kiihtyvällä vauhdilla, pal. 5min. Eka 4.15->3.35, toka 4.00->3.30. Melko pöperöinen alusta.
ke: ap. 5km ip. 12km sis. 4x5min kovaa.
to: 20km juoksin töistä kotiin. Arska juoksi vastaan ja piristi loppulenkkiä.
pe: ap. 5km ip. 10km VRVL
la: ap. 9km ip. 17km sis. 31min TV-kova. Kiskoin Taivalkunnantiellä sulalla ajoradalla. Olemukseni häiritsi yhtä mustan mersun kuljettajaa ja yhtä koiranulkoiluttajaa (joka määki tien toiselta puolelta jotain asiaankuulumatonta). Menomatka meni alamäkeen jälkikäteen arvioituna 3.29 vauhtia ja paluu samaa ylämäkeä 3.42 vauhtia (Polarin mukaan nousua oli 52 metriä reilun neljän kilometrin matkalla).
su: 28km Pyhäjärven kiertoa mukavassa seurassa.



Pekingin olympialaisissa kymppiä juossut Galen Rupp on iskussa. Hän voitti jenkkien yliopistojen (NCAA div. I) hallimestaruuskisoissa vitosen huimalla 800 metrin kirillä (1.55). Loppuaikakin oli varsin kelvollinen 13.41,45. Jo tuntia myöhemmin hän ankkuroi yliopistojoukkueensa DMR-viestijuoksun voittoon kyykyttämällä mm. mailin erikoismiehet. Seuraavana päivänä kolmosen voitto loppuajalla 7.48,94 oli myös aivan läpihuutojuttu. Tulokset

Linkkivinkki ylätasangolta: Ruotsin Isabellalla tuttu lenkkikaveri Eldoretissa :)

4 kommenttia:

jaha kirjoitti...

Hyvän näköistä "ulkoilua" on sun tekemises ollu taas.
Mites la, päästäänkö sulalle?

moguli kirjoitti...

Täytyy käydä tekemäs reitin katselmointi viimeistään huomenna. Jos on tarpeeksi pitävää, niin lavvantaina viivalle tottakai. Kuin myös?

jaha kirjoitti...

Jep, jep jos pitoa löytyy.
Ei huvittais kyllä enää lipsutella, joten laitahan kommenttia reitin kunnosta.

moguli kirjoitti...

Katselmus tehty. Reitti on koko matkalta rypyläisen jään peitossa. Jään päällä lisäksi lunta. Paikoitellen pitävähkö, mutta osin myös liukas. Ei tuo tosta lauantaihin mennessä sula. Tod.näk. juoksen jossain muualla kun kerran sulaa baanaa on yllin kyllin tarjolla.