torstai 28. syyskuuta 2006

My Fair Lady

Käytiin eilen Terhin kanssa tsiikaas Tampereen teatterissa My Fair Lady. Olipas mahtava esitys näin täysin harrastelijan mielipiteenä ilmaistuna. Kipale oli klassikkonakin mulle ennennäkemätön, joten en osaa kommentoida ohjaaja Viherjuuren versiota tahi ylipäätään suomennosta muihin vastaaviin. Varsin viihdyttävä, humoristinen ja kepeä musikaali, kuinkas muuten.

Laulusuoritukset olivat poikkeuksetta hyviä, varsinkin Doolittlen ja häneen rakastuneen sulhon! Lavastus oli kekseliäs, mutta toisella jaksolla niiden jatkuva siirtely hieman häiritsi. Muutenkin puoliajan jälkeen ote pikkaisen herpaantui, tai sitten menee oman väsymyksen piikkiin. Esityksen kesto on paperilla noin kolme tuntia mutta se kyllä vilahtaa yhdessä hujauksessa.

Eliza Doolittlen roolin teki eilen Maria Lund, joka on kyllä kaikin puolin aivan loistava! Jukka Leistin tulkitsema Henry Higgins on kans taattua luottokamaa. Yleisö putosi täysin myös Tuija Ernamon hahmoista Englannin kuningattarena sekä iloisena pummina :) Kinnunen on aina Kinnunen.. Eli kitarisoja tuuleteltiin urakalla..

Näytelmä on kuulemma jouluun asti loppuunmyyty, mutta lippuja kannattaa silti kysellä. Suosittelen.

Eilen myös kymppi reipasta Kaupin poluilla. Oli hyvä vire.

Ei kommentteja: