tiistai 5. syyskuuta 2006

Ruskaa pukkaa

Huomenna alkaa miniloma ja lähdemme porukalla Leville. Pienen syysretken huipentuma on Ruska-maraton jossa osa porukasta kiskoo koko- tai puolipitkää, itse tyydyn varttimaraan. Onhan mulla kerran puolustettavana viime vuoden voitto ko. matkalla vaikka aika pitikin chip-systeemistä huolimatta ottaa itse :( No, voittoa tuskin tänä vuonna tulee kun kondis on niin heikko ja samalle viivalle, ellei jopa varpaille astuu mm. Verde.. Asumus on vaihtunut viime vuosien Karhunmutkasta LevinPesään.

SM-marasta jo spekuloidaan useassakin paikassa. Joutsenoon ilmoittautuneiden nimiä putoilee tuonne.

Epävirallisena ja toistaiseksi vahvistamattomana tietona Suomi aikoo lähettää The Greatest Race on Earth-kisaan joukkueet sekä miesten että naisten sarjaan, hyvä! Alustavasti osakilpailuihin on kuulemma hevosmiesten tietotoimiston mukaan nimetty seuraavat atleetit, odottelemme vahvistusta liiton taholta..:

Nairobi:
Anne-Mari Koskinen
Juha Hellsten

Singapore:
Maija Oravamäki
Jaakko Kero

Mumbai:
Sanna Kullberg
Jussi Utriainen

Hong Kong:
Mira Tuominen
Anssi Raittila

Vuoden 2005-2006 kisassa Suomen miesjoukkue sijoittui kokonaiskisassa sijalle 25, maajoukkueiden sarjassa sijalle 13. ja omassa lohkossaan viidenneksi.

Pari fotoo Suvi Myllymäestä Padovan kasilla: 1, 2 ja 3.

Berliinin maralle keskittyvän Hailen haastattelu saksaksi..

Täältä löytyy mielettömän hyviä valokuvia eri kisoista, mm. vuoden takaisen Nykin maran loppukapinat by Tergat & Ramaala. (photorun.net)

Tämä on mielenkiintoinen tupla-artikkeli:

Chris Puppione interviews coaches Brad Hudson, Antonio Cabral and Renato Canova on modern training theory. Chris put together a detailed two part piece on training strategy. To download PDF versions of the piece click for parts I and II. (bouldertraining.com)

4 kommenttia:

Jorma "Jomppe" Ronkainen kirjoitti...

Tsemppiä kisaan!

-gs

moguli kirjoitti...

Jepujep.

Jorma "Jomppe" Ronkainen kirjoitti...

Onnittelut voitosta!
-gs

moguli kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus.