torstai 14. syyskuuta 2006

Spekuleissön

Kävin Kankaalla näyttämässä pari viikkoa sitten käsiteltyjä jalkojani. Vasen kinttu oli pysynyt kuosissa ts. toimintahäiriö oli korjaantunut, Yippee! Oikea kinttu oli vähän lukossa ja sitä piti hieman manipuloida. No, nyt molemmat jalat tuntuvat kohtuu hyviltä, eiku kirmaamaan sata lasissa.. Ööö, noup. Malttia, malttia.. Eihän tässä ole päästy edes harjoituskauden alkuun.. Kuntoutusohjeisiin tuli myös täydennyksiä ja varvasjumppasirkuksen voinee pistää pystyyn jos leivän tulo jostain syystä tässä puulaakissa loppuu :) Tänäpä vois juosta duunist kotiin (n. 16km).

23.9. juostavan Joutsenon SM-maran spekulaatiot ja veikkaukset voinee viimeistään nyt aloittaa..

Kisasta tullee taktinen eli vauhdillisesti varsin keskinkertainen, voittoaika lienee semmoset 2.30.. toivottavasti olen väärässä. Viivalle astuu liuta enemmän tai vähemmän rampoja miesatleetteja. Vammoista toipuvia ovat ainakin Wannas ja Takala. Vauhtia lähtee oletettavasti ennen pitkää pitämään Virtanen, Raittila, Keihänen ja/tai Luoto? Loppukiriin luottavat eniten Hellsten ja Wannas? Moninkertainen Suomen Mestari Pesosen Ypä ei tunnetusti huonokuntoisena kilpailemaan lähde. Timo Roivaksen ja Jaakko Rinteen debyyttejä odotetaan myös mielenkiinnolla, Teivon atleettien edesottamuksia unohtamatta.

1. Hellsten 2. Pesonen 3. Raittila

Naisten kisassa hienoinen ennakkosuosikki lienee keväällä Hampurissa 2.51 juossut Mira Tuominen. Haastajia Miralle löytyy runsaasti.. Byskata (2.52), Utriainen (SM 2003) ja Kullberg (2.55). Entä mihin pystyvät seikkailukisojen kestojyrä Jantunen (10 000 36:20), Kittilässä puolikkaan voittanut Loukkola (1.21), vai kuoriutuuko Oulun Pauliina Kanervosta kisan musta heppa? Loppuajaksi naiset laukkaavat reilusti alle kolme tuntia..

1. Tuominen 2. Byskata 3. Kullberg

Pienen lisämausteensa SM-maralle antaa Kalevan maljan pistekilpailu. Tänä viikonloppuna kisataan nuorten moniotteluiden SM-mitaleista Nokialla, jonka jälkeen selviää mikä on ero Kalevan maljaa tällä hetkellä johtavan HKV:n ja toisena olevan TuUl:n välillä ennen Joutsenon SM-maraa missä pistekilpa kuluneen kauden osalta lopullisesti ratkeaa. Ero on nyt vaivaiset seitsemän pistettä.

HT-uutisia: Räisälän Pallo säikähti eilistä Koskenmäen Koston pre-uhoa sen verran että vetäytyi koko Raasto Cupista :( Tämä tietää myös sitä että Kosto saa seuraavasta RC pelistään 5-0 luovutusvoiton ja selviytyy näin ollen ensimmäistä kertaa alkulohkostaan jatkoon riippumatta miten viimeisessä alkulohkon pelissä Hellin FC RdR vastaan käy. Tämä on juhlan paikka.

Ei kommentteja: