lauantai 16. elokuuta 2008

Peking II

Ou nou, Kessi ja Evilä!

Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku... Voi ei! Ei tullut! Mikä meni viimeistelyssä pieleen? Hyvästä valmistautumisesta huolimatta uunissa kypsyi meilläkin mitalikakun sijaan murheenkakku.

Tule apuun Paavo.

Bolt kiisi luodin lailla. Huhhuh! Hienoa oli myös nähdä televisiokuvassa finaalin eri maiden sprintterien yhteistsemppaus lämmittelykentällä ennen kisaa.

Ensi yönä naisten maraton, Letsrunin ennakkoa...

Robert Cheruiyot ei juokse vammautumisen vuoksi olympiamaratonia. Maailmanmestari Luke Kibet lennätetään hetimiten Pekingiin

Seisovatko kuvassa olympiavoittajat mallia 2008 ja 2020? Ainakin maratonin maailmanmestari Luke Kibet ja poika. Kuva: Simo Wannas

Helsinki City Marathonilla voittoon juoksi Kenian Johnstone Chebii ajalla 2.24:31. Paras kotimainen maratoonari oli neljänneksi sijoittunut Vorssan pikkumies Marko Vaittinen 2.26:34. Anssi Raittila oli hienosti viides ajalla 2.31:52. Naisten sarjassa Annemari Sandell-Hyvärinen juoksi kelpo ajan 2.43:53 ja oli toinen venäläisjuoksijatar Margarita Plaksinan 2.40:47 jälkeen.