perjantai 1. elokuuta 2008

Kumpula


Tuore maailmanmestari keulissa. Kuva: Jaana Karra.

Kun sitä helteiden päättävää ukkosmyrskyä ei tänne Pirkanmaalle tullutkaan, niin käytiin perjantaiehtoon ratoksi juoksemassa Kumpula-hölkkä Viialassa. Viimeiset kaksi viikkoa ovat osaltani kuluneet remontin ja Kalevalaisten merkeissä, joten pieni ruumiinkuritus toi siihen kaivattua vaihtelua.

Koska olen varsin huonokuntoinen, niin kuntosarja oli tänään ainoa oikea sarja. Olihan se myös reilut viisi kilsaa lyhyempi kuin varsinaisen kilpasarjan 15km lenkki. Vire oli silti oikeastaan aika hyvä. Varsinkin, kun takaperinjuoksusta kipeytyneet etureidet vetreytyivät alkuverrassa, ja tarjolla näytti kuntosarjassakin olevan oikein sopivia vauhdittajia.

Forsblomin Tomi rykäs heti alkumatkasta karkuteille. Itse jäin hölköttelemään viidentoista kilsan kiertäjien mukaan. Eritoten Karran Tommille kiitokset sopivasta vetoavusta aina reittien erkanemiseen saakka. Tommihan juoksee tällaiset harjoituskisat tasaisesti kuin sveitsiläinen kello. Siinä oli huoletonta lasketella mukana.

Lenkin jälkimmäisellä puoliskolla huomasin saavuttavani edellä juoksevaa Forsblomia, ja päätin kiusata itseäni sen verran, että koittaisin saada Tomin kiinni. Noin parisen kilsaa maalista pääsinkin Tomin kantaan ja helpotin itseni piinaamisen. Tämä oli virhe, sillä Saarijärven Ari tuli hetkessä peesiin. Siinä sitten paineltiin kolmistaan viimeistä vastatuuliosuutta meikäläisen hoidellessa vetohommat. Vikalla puolella kilsalla kaverit kiittivät ja karkasivat :) No, ei mulla ollut tällä kertaa enää paukkuja varastossa, joten aika helpolla pääsivät karkuun, ryökäleet.

Summa summarum: yllättävän hyvällä sykkeellä juoksu kulki (ka. 176/max. 188), mihin olen erittäin tyytyväinen. Mitään hirveitä kanttaamisia ei tullut, vaikka reitti on yksi mäkisimmistä (noususumma Polarilla mitattuna 115m) lähiseudulla. Oikein mukava tapahtuma jälleen kerran. Kiitos Viialan Viri!

Muutamia tuloksia, tärkeimmät ensin :)

Kuntosarja 9.5km
1. Ari Saarijärvi VimPat 35.05
2. Tomi Forsblom TeSt 35.16
3. Jarno Maimonen TeSt 35.22

M18 9.5km
1. Aleksi Ojala TeSt 36.59

N18 9.5km
1. Ida Rintala NoU 43.16

Naiset 9.5km
1. Noora Nyrö LeKi 43.07

Miehet 15km
1. Tommi Karra TeSt 53.57
2. Juha Lehtimäki LeKi 54.08
3. Rauno Koivisto IkU 54.53
4. Jani Hevonoja Kylmäkosken Veikot 56.23

M40 15km
1. Mika Kilpeläinen Loimaan Jankko 54.33
2. Mika Rintala TeSt 54.59

Tulokset (nimeni oli Malmonen tällä kertaa.. Toimitsija kirjoitti sen Juoksija-kortista jälleen väärin.)Mikäli blogi ei ole kunnolla latautunut selaimeen viime päivinä, johtuu se tällä sivulla käytetystä Sitemeter-nimisestä laskurista. Se on toiminut hyvin aina tähän asti, mutta nyt se rupesi jotenkin tökkimään ja syykin löytyi. Poistin laskurin kokonaan, joten sen ei pitäisi enää häiritä. Laskurin mukaan kahden ja puolen vuoden aikana blogissa kävi piirun vajaa 50 000 vierasta (viideltä mantereelta) ja sivulatauksia tehtiin reilut satatuhatta. En edes minä ole jaksanut paukuttaa refresh-namiskaa tuon verran, joten on tätä joku muukin lukenut, kiitos teille! Matka jatkuu..

Things you should know before using Sitemeter

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiitoksia vaan juoksuseurasta ja komeesta kuvasta ja kuvatekstistä niin Jaanalle kuin kirjoittajallekkin. Se Maailmanmestari

Stayer kirjoitti...

Noin sain onnistuun oma blogi on vielä ihan pikkusen kesken että toivotaan että saan sitä luotuu paremmaks pikku hiljaa

moguli kirjoitti...

No niin, ei muuta kuin innokasta blogitusta :)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.letsrun.com/wccontest.php


beijingin kisaveikkaus 100tonniik äteen